WWW.NIGHTMARESTUDIO.NET

Извънземните стигнаха и до Силистра, медиите на крак

Местното „Nightmare studio” завърши снимките на най-новия си игрален филм, озаглавен „Извънземни или не”. То насрочи и датите на премиерите му, обявявайки ги за 8 и 14 юни от 20,00 ч. в кино „Силистра”. Сценарист, режисьор, оператор и монтажист е собственикът му Адриан Ал Жазар, а изпълнители на главните роли са Яна Иванова, Димитър Енчев, Радослав Иванов, Деян Димитров, Николай Калчев, Звезделин Петков и др.

Става дума за пародия на фантастичния жанр с невероятен миксаж между комедия, екшън, мистерия и уфология. Има и журналистика, защото основното действащо лице е Ларис, водеща на телевизионно предаване за извънземни, загубило напоследък рейтинга си. Един ден тя научава, че в околностите на града е паднало НЛО, чиито останки все още не са намерени. Вдига по тревога верния си оператор Кени Омега и двамата се изстрелват към мястото на инцидента в стремежа си първи да го отразят. Надяват се да направят сензационна новина, но изведнъж всичко се обърква, започвайки да изглежда не така, както те са очаквали. Какво се случва накрая, зрителите ще разберат сами, щом изгледат филма, реализиран с професионалното съдействие на кабелна телевизия „Силистра ТВ”.

Част от снимките са направени в автентичен, запазен от 70-те години щаб на „Гражданска защита“ на тайно място в Силистра, откъдето координираха действията по време на Студената война.

Съществуващото от няколко години „Nightmare studio” работи само с млади любители от града ни, превъплъщаващи се с голям ентусиазъм в съответните образи. Заедно с тях то вече е реализирало дузина интригуващи ленти, предимно пародии на съвременни уестърни и криминалета. Сега за първи път се обръща към фантастиката, която е най-трудният жанр, защото освен познания изисква и много специални ефекти. Със сигурност обаче се е справило и с тази задача, споделиха неговите фенове, пожелавайки успех на новия му филм.


В Силистра с бързи темпове протичат снимките на най-новия филм с работно заглавие „Търговецът на захар”. Той е дело на местното „Nightmare studio”, чийто собственик Адриан Ал Джазар е неговият сценарист и режисьор.

Става дума за кинотворба в стилистиката на шпионажа със заплетена динамична интрига, неочаквани обрати и множество екшън сцени. Ще бъдат използвани и прийомите на пародията и фарса при отразяването на драматичния сблъсък между добрите и лошите герои.

Джазар е запален млад кинематограф, който създаде въпросното студио преди няколко години, привличайки за съответните му продукции само непрофесионалисти. Това са ентусиасти като него от нашия град, отдадени изцяло на седмото изкуство, с чиято помощ той реализира редица завладяващи ленти. Това са „Бандити под наем”, „Сивият – ловецът на крадци”, „Сивият – възмездие”, „Приключенията на Спиртозов”, „Командир Хикс” и „Джерико – последният град”. Всички бяха пуснати на големия екран, привличайки много зрители и превръщайки Силистра в нещо като крайдунавски Холивуд.

Сега е ред на „Търговецът на захар”, чиято премиера е насрочена за декември, споделиха от студиото, пожелавайки успех на участниците. Това са Яница Касабова, Ивайло Марков, Деян Димитров, Звезделин Петков, Георги Дечев и Георги Нейков.

Кратък екшън със свистене на гуми, маскирани бандити, гърмежи и жертви се разигра преди дни в центъра на Силистра. Трима, облечени в черно млади мъже, нападнаха и ограбиха банков офис преди полицията да ги залови, разказаха очевидци. Те слезли от черна съветска „Волга” от 60-те години, като нинджи влезли в банката и задигнали огромно количество пари.

По време на престрелката „успешно” бил убит руския олигарх, който възнамеряваше да преобърне захарния пазар в Силистра, разказа организаторът на екшъна Адриан Ал Джазар.


НОВИЯТ СИЛИСТРЕНСКИ ФИЛМ СЪБРА ОТНОВО ТЪЛПИ

Традиционно премиерата на новия филм на неформалната група млади творци, ръководена от режисьора Адриан ал Жазар, събра отново тълпи и на 20 – ти май напълни залата на кино „Латона” Силистра. Новата продукция на „Nightmare studio”, което единствено произвежда филми по този холивудски стереотип в нашия град, а вероятно и в България, бе в жанра комедия и се нарича „Приключенията на Спиртозов”. Главният герой, Вермут Спиртозов, е смел журналист - изследовател на паранормални явления на територията на града ни и както подсказва името му има хронични проблеми с алкохола, предизвикани от среща преди време с неидентифицирано космато чудовище, което се оказва впоследствие другия главен герой на филма. Тези два персонажа, подкрепени и от други герои – като агенти на ФБР, местни кифли, селяни-бракониери и други, движат действието в лентата. Всеки от тях преследва собствени цели, но чрез това се оказва замесен в една грандиозна конспирация, която се разкрива в красивите природни местности на Силистра и крепостта Меджиди табия, този път заснети, освен от дрон и от самолет, което е нововъведението във филма. Накрая смелият и самоотвержен Спиртозов – в ролята изгряващата млада звезда Севгин Адемов - макар и в силно нетрезво състояние, използващ явно алкохолния концентрат и като допинг, е изправен в неравен двубой с превъзхождащ го противник, когото побеждава и така доказва, че когато човек си постави нещо за цел, ако е упорит, макар и след известно време, го постига. Тази философия споделят досега като цяло и участниците в силистренските филми, преодолявайки различни трудности при реализацията на своите проекти през годините, иначе не би било възможно да ги има. Както виждаме обаче невъзможното, като във филма, е възможно и постижимо, стига човек да е упорит и самоотвержен. 

                                                                                                                                                                                      Димитър Пецов

„Приключенията на Спиртозов” – така се казва най-новият филм, реализиран тези дни от набиращото все по-голяма скорост „Nightmare studio” в Силистра. Сценарист, режисьор и продуцент е неговият собственик Адриан Ал Жазар, който е наш съгражданин, отдаден на седмото изкуство, независимо от това, че не е учил в НАТФИЗ.

За главните роли е привлякъл Севгин Адемов, Моника Панайотова, Николай Калчев и Илияна Илиева, както и други актьори /всички любители като него/. Колкото до снимките на отделните сцени, те стартираха в началото на март и бяха направени в града и околностите му само за месец и половина. Сега екипът подготвя премиерата на продукцията, насрочвайки я за 20 и 27 май от 20,30 ч. в кино „Силистра” при вход свободен за зрителите.

Става дума за микс от киножанровете плюс специални препратки към култовата поредица за Индиана Джоунс на Стивън Спилбърг. Интерпретирани са популярни мотиви от нея, използвани са прийомите на фантастичното, карнавалното, паранормалното, мистериозното, конспиративното и т.н. Има битка със злото, екшън, интриги, преследвания, има и много алкохол, който през цялото време се лее в изобилие. Сред най-големите пиячи е и самият главен герой, неслучайно наречен от авторите Вермут Спиртозов.

Такава е и тяхната цел – да пародират машината Холивуд, още повече, че периодът на класиката отдавна отмина и днес на мода са лентите с компютърни ефекти. Местните кинаджии обаче разчитат на естествените декори, оставайки си предимно реалисти и запазвайки чувството си за хумор, което искат да предадат и на публиката. Макар и непрофесионалисти, те са много запалени и работят с хъс, твърдо решени да правят истинско кино. Доказателство са и предните им продукции „Бандити под наем”, „Сивият – ловецът на крадци” и „Сивият – възмездие”, създадени в рамките на последните две-три години, откак „Nightmare studio” съществува.

Сега предлагат четвъртия си филм, водени по-скоро от ентусиазъм, а не толкова от стремежа да превърнат Силистра в център на родната киноиндустрия. Макар че, кой знае, може някой ден и това да се случи, споделиха техните фенове, пожелавайки им успех.


ПОЛЕТО, ОСВЕН ТИКВИ, МОЖЕ ДА РАЖДА И ФИЛМИ


Успешна премиера пред местна публика на силистренския филм "Сивия -възмездие"

При препълнен салон с екзалтирана публика мина първата прожекция на екшън филма сниман в Силистра от силистренци. И филмът наистина оправда интереса на публиката към него. Виждаше се, че при този епизод има сериозно развитие в "правенето" на филми и присъстващите в залата можаха да се насладят на истински екшън като в Холивудска продукция. Ръкоплясканията не спряха през цялото време и имаше защо. Началото на "Сивия-възмездие" беше оригинално - действието започва в равно добруджанско поле някъде в дивия североизток с музикална тема от "Имало едно време на Запад" и заснето пак в стил "спагети уестърн" на Серджо Леоне от "Добрия, лошия и злия". В нашия случай Добрия е Сивия - (в ролята актьора Христо Христов), който се бори с лошите - Хосе Бандиго(Николай Калчев) и другите. Един нов персонаж, който вкарва хорър във филма е Безсмъртния(Александър Методиев), който е преследван, освен от Сивия и от още един нов Добър във филма - Сребърния куршум(Деян Димитров). От полето сцената се прехвърля в градски условия при кмета и интригата се зъвърта около него. Следват гонитби, престрелки, сцени от мястото където намират отмора и добрите и злите в един уестърн град - кръчмата. В местния бар се планират и обсъждат планове, мотиви и се вземат решения. Накрая се завършва с яка пукотевица в изоставени сгради, където накрая побеждават, естествено, добрите....Добра динамика на действието, добри диалози, добър грим и като цяло филмът си заслужава гледането. Поздравления за режисьора Адриан Ал Жазар и екипа му, който оправда доверието на феновете и гражданите, а както знаем проектът беше подкрепен и от кмета. Можем с основание да кажем вече, че полето на  дивисевероизток освен тикви, може да ражда и филми.                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                                                            Димитър Пецов

През м. ноември в Силистра предстоят три премиери на най-новия филм, сниман в града от местен екип на Nightmare studio с продуцент, сценарист и режисьор Адриан Ал Жазар. Филмът се казва „Сивият. Възмездие“ и е продължение на кинолентата „Сивият – ловецът на крадци“ , който излезе на екран през м. юни т.г. Зрителите ще станат свидетели на много обрати и на възраждане на нови герои като Сребърния Куршум, Безсмъртния Джо, Лудия Джак и др. 
 Сюжетът ще насочи вниманието към разкриването на „личността“ на Сивият: кой е той в действителност и защо помага на хората в „града на крадците“? Интересен е също сблъсъкът му с един почти безсмъртен враг, забравен в миналото, но решил да се завърне, за да си разчисти сметките с „ловеца на крадци“. В главните роли очаквайте: Христо Христов, Александър Методиев, Николай Калчев, Джихан Акиф, Игор Лагунов и др. Премиерите са на 9, 16 и 23 ноември в кино "Силистра". Началото и на трите прожекции е в 20,30 ч.
Жазар: "Филмът беше труден за реализиране и дори надмина моите възможности в един определен период от подготовката му. Наложи се да се правият по-мащабни сцени и това ме затрудни много, но се справихме. Филмът е по динамичен от първата част и по – разнообразен, има повече действие и изградени характери. Обработката също не беше лесна заради многото ефекти, които трябваше да се добавят. Надявам се публиката да е доволна от проекта, защото не беше лесен за реализиране, но мисля, че крайният резултат си заслужаваше усилието.“

                                                                                                                                                                                               Йордан Георгиев


Започват снимките на нов екшън, като този път продукцията е подкрепена и от кмета

След като СИЛИСТРЕНСКОТО КИНО-ЧУДО ПРОДЪЛЖАВА  представиха успешно пред публика преди няколко месеца филма си „Сивият – ловецът на крадци” и доказаха за пореден път, че в град Силистра могат да стават чудеса, момчетата от силистренското студио за филми „Nightmare Studio” и режисьора Адриан ал Жазар, вдъхновени от успеха, започват снимки по втората част на филма със заглавие "Сивият - Възмездие". Снимките на новата лента ще започнат от 20-ти септември 2015 година и този път лично кметът на общината д-р Юлиан Найденов се е ангажирал и е подпомогнал финансово новия творчески проект, сподели Адриан ал Жазар. До тази подкрепа се е стигнало след като кметът е изгледал и харесал филма и най-вече персонажите и сюжета му. А въпросният сюжет и персонажи се въртят около това, което се случва с един малък град, неговите жители и кмета. Така че можем да кажем за филма, че не е лишен от актуалност, а зад комичните и забавни моменти се крият препратки към действителността представена чрез филма в един въображаем и малко фантастичен вид, като целта е главно публиката да се забавлява, но и леко да се замисли. 

Във втората част на филма, която ще се казва "Сивият - възмездие", фантастичното представяне на действителността ще продължи. Според думите на режисьора Адриан „ зрителите ще могат да проследят възраждането на един зъл и почти безсмъртен герой, който ще бъде събуден от мрака с единствената цел да си отмъсти на Сивия(ловецът на крадци) заради история в миналото, както и да въведе ред в града, в който кметът е противоречив, а законите започват да надделяват над престъпността заради ловеца на крадците”.
Наистина фантастичния сюжет отразява и ситуацията в нашата страна, в която владее беззаконието като цяло. Но, ако приемем фикцията на филма, която ще се развие в нашия малък град – умален модел на държавата ни - и ако повярваме, че нереалното може да стане реално, може би ще се случат чудеса.
Чудеса като това – да произвеждаме собствени филми.
В ролите ще можем да видим познати лица от предишния епизод като актьора Христо Христов, Николай Калчев и Джихан Акиф, както и нови като Александър Методиев, Деян Димитров и др.


                                                                                                                                                                            Димитър Пецов


На 15 юни в кино „Силистра” бе прожекцията на филма „Сивият. Ловецът на крадци”. Разговаряме с режисьора на филма е Адриан Жазар.

Каква е тематиката на филма?

Идеята е да направим нещо като модерен уестърн или каубойски филм, в който евентуално действието се развива в т.нар. дивия североизток. Група престъпници, които се подвизават в града на крадците, извършват постоянно престъпления и няма кой да ги спре. ИSSма само един шериф, който се опитва да им се противопостави, но като цяло той няма възможност и за това се налага да се обърнат към някой друг, който да се опита да помогне на града. Това е сивият – главния герой, който иска да помогне на града.

Това не е първият ти филм?

Не е. Преди това направихме филма „Бандити под наем”, който беше пуснат есента. Беше комедия и изграден на моментния хумор. Незнаем от втория филм какъв ще е отзивът.

Кои участват във филма?

Христо Христов, журналистът Йордан Георгиев, фотографите Петко Герасимов и Илия Иванов.

Кой жанр според теб е най-интересен за зрителя?

Аз се старая да смесвам жанровете. Не се опитвам да пресъздавам действителността и да направя филма документален. Има и фантастика. Филма започва исторически и в последствие се променя, става доста по-интересен.

Как се роди интересът ти към режисурата?
Беше случайно. Преди2-3 години започнахме да снимаме в квартала с малки момчета, които ми дадохе идеята за снимането на филм. Тогава нямахме нито аксесоари, нито уреди. Правихме малки клипове с телефон. После ги пуснахме във фейсбук и след това стигнахме до киното. съвсем

Как ще бъде приет филм?

И на мен ми е интересно. Някой ще кажат, че е не е толкова смешен, колкото „Бандити под наем”. Има хумор, но е тъмен. Други ще кажат, че идеята е по-различна. Аз не мога да кажа.....Миналият път събрахме 150 чавека. Всеки е с очакванията си. След голям успех, всеки очаква още по-голям успех, но не е гаранция.

Какво ще си пожелаеш?

Вече обмислям идеи за друг филм. Доста амбициозен проект. Жанрът е сайвър пънк, сложен жанр. Идеята е да се пресъздаде близкото бъдеще, свързано с упадъка на обществото, с развитието на модерните технологии. Сега имам по-добра възможност да го реализирам. Надявам се, че до септември ще съм готов със сценария и сюжетът и ще започна работа по новия проект.


                                                                                                                                                                                     Ирена Маркова

Като в Холивуд

(Репортаж от мястото на събитието)

От известно време малък град като Силистра е превърнат чрез творчеството на група млади хора под ръководството на режисьора и сценарист Адриан Жазар в нещо като Холивуд. Филмите, които те правят са кратки, около 25-30 минути, но затова пък са наситени с екшън сцени – гонитби, престрелки в градски условия, оригинални реплики, внезапни сюжетни обрати и комични развръзки. Основното, с което тези момчета разполагат за да постигнат това е една камера – камерата на Адриан и много вяра, много ентусиазъм, че нещата, макар и трудно, могат да станат. Актьорите – основно млади хора, непрофесионални актьори – участват на доброволни начала, за декор се избират места от заобикалящата среда, градски и природни забележителности. Един снимачен процес отнема няколко месеца, а за броени месеци те са произвели вече два филма в жанровете екшън-комедия и модерен уестърн – първият със заглавие „Бандити под наем” и вторият „Сивият: ловецът на крадци”, като в момента се подготвя сценария и за третия филм.

И макар Силистра да не е Холивуд, усещането което се създаде по време на премиерното излъчване на филмите в града беше като за Холивуд. Тълпи от млади и по-възрастни се струпаха на двете прожекции – през ноември 2014 и сега, през юни – привлечени не само от безплатното излъчване, но и от самия факт на събитието, което успя да сплоти хората около нещо градивно, а не както обикновено става по български за протест срещу нещо. Събитието не само че не е негативно, а е позитивно и творческо – филмите зареждат с добро настроение и със смях и това пролича по реакциите на публиката в залата. Сюжетът им по яснота надминава доста от претенциозните български продукти, нещо характерно и за Холивудските филми, които изтънчената европейска публика обикновено заклеймява като тъпи и за хора с пуканки в ръце. Но при липса на европейски „умни” филми гледаме тъпите американски, нали?!
А в случая става дума за оригинални Силистренски екшъни, снимани по холивудски маниер – с идейно развитие на сюжетната линия, отиващо отвъд провинциалните проблеми и оплаквания на средностатистическия българин. Самият факт, че се опитваш просто да забавляваш хората, а не да ги набуташ по-навътре в ямата им чрез цинично и нихилистично отношение към многострадалното им битие, чрез псувни или претенциозни морализаторски речи, е уникален сам по себе си. А той е резултат на един различен тип мислене, на различен начин на възприемане на реалността. Идеологът и двигателят на тези проекти, разбира се, е Адриан – млад човек, който не е заминал далеч „на запад” и не се е отказал да вярва, че в малка България и в един малък град в далечния североизток могат да се правят големи неща – че в България може да е като в Америка, а в Силистра като в Холивуд.

                                                                                                                                                                              Димитър Пецов

сряда, 17 юни 2015 г. 

Филмът не е по действителен случай, но кой знае…
Лятна юнска вечер в Силистра. Непривична за сезона задуха. Свикнали сме на комари по това време на годината, но не и на юнска жега по вечерно време. Пред Дома на учителя необикновена група от хора ходи насам натам в очакване да бъде поканена в салона на кино „Силистра“. А там май, съдейки по извиращия от салона шум, се вихри „Джурасик свят“, поредният филм, който публиката трябва да оцени през очилата за 3D.
         Предстои премиера на най-новия силистренски филм – „Сивият – ловецът на крадци“. Предварителната информация е, че е кратък, но някой знае ли как се правят 25 минути с една подвижна камера, особено когато сценаристът, режисьорът и операторът са едно и също лице – 30-годишният                                                                                              ентусиаст от Силистра Адриан Жазар?

 Най-после животните от джурасика се прибират в клетките си, а желаещите да видят „продукцията“ навлизат в салона, където е душно, защото отдавна няма вентилация, а климатикът не е пуснат, но все пак на домакинството на „Латона“ сме длъжни да благодарим. Кратки входящи думи от автора на филма, обясняващ, че през ноември м.г. бе премиерата на предишната лента „Бандити под наем“, отново преминала при голям интерес. А преди това са няколко малки филма, някои от които снимани с камерата на мобилен телефон.
Nightmare studio представя: „Сивият – ловецът на крадци“, модерен уестърн, заснет в град Силистра. Нещо като каубойски филм. Действието се развива в т.нар. Див Североизток, в „град на крадците“, които няма кой да спре. Само един шериф се опитва да им се противопостави. Налага се облаче да се обърне към друг – в случая към пришелеца Сивият, известен като „ловецът на крадци“.
 Какво казва Жазар: „Обичам да смесвам минало и бъдеще, действителност и фантазия. Преди 2-3 години се роди идеята за снимане на филми. Първо малки клипчета, после 7-8 мин. филмчета. Така стигнахме до киното. „Бандити под наем“ бе комедия с моментен хумор. Сегашният според него е с по-избистрена идея, и в който също има хумористични елементи, но хуморът е по-тънък. Интересно ми е как ще се възприеме филмът“. Той обмислял и нов филм с пресъздаване на близкото бъдеще, свързано с упадъка в обществото. До септември разчитал да завърши сценария, за да започна през есента неговата реализация.
…Влакът за Силистра с последни сили се напъва да спре на гарата, тук там обрасла в бурени. Самотно черно куче се разхожда необезпокоено от никого. Вагони има, пътници в тях – почти не се виждат, липсват и посрещачи. В купето само мъж на определена житейска възраст (в ролята фотографът и създател на сайта „Стара Силистра“ Петко Герасимов) чете вестник и води кратък, но съдържателен разговор с главния герой Сивият (актьорът Христо Христов, чиито спектакли с деца и подрастващи напоследък гледахме в салона на театъра), на вид излязъл като от каубойски екшън от най-добрите времена на жанра в Холивуд: дълго кожено манто, класическа шапка каубойка, брада…И, разбира се, бърза „среща“ с обявата „Търси се…Бандиго“…10 000 лева. Музикант с китара засвирва позната мелодия от забравени филми. И пророкува, че няма шанс…за ловеца да хване крадеца.
И следват кадри, завъртващи сюжета. Арена за снимките стават офисът на в. „Силистра ПРЕС“, Археологическият музей, Клубът на свободните мотористи, магазин „Наслука“, местен кораб и др. Гонка между мощен мотор и микробус по улиците на Силистра. „Бойни“ сцени, в които Джихан Акиф показва своята непримиримост, а Николай Калчев – умението си по необичаен начин едновременно да разсмее и да направи впечатление, че играе сериозно ролята си на „лошия“.
И, разбира се, в завръзката влизат журналистът Азимов (Йордан Георгиев), Директорът на музея (фотографът Илия Иванов), за да стане ясно, че понякога най-обикновен камък може да придобие слава на безценен, за да се превърне в обект за кражба, а оттам и за интрига. Завършваща с една „летяща чиния“, без да става дума за НЛО. Дали обаче в идеята на автора влиза и проблясъкът, че отдавна крадецът и ловецът на крадци не са отделна изилорина част от нашето общество.
Което има нужда от борба между добрите и лошите. За да се научим, че няма кой да спре крадците освен самите ние, гражданите на една малка държава, в която големият проблем са размитите нравствени ценности, и където е изключително тънка разликата между истинската действителност и нейното пресъздаване чрез формите на изкуството.
И както невинаги се казва във финалните надписи: „Филмът не е по действителен случай“, което не значи, че ставащото в него не е част от нашия живот. Кой знае…10 000 лева са си 5 хиляди евро, примерно. Какво му плащаш със събраните 130 лева „волни пожертвования“, дадени от благодарния зрител, бързащ да напусне час по-скоро душния салон, за да сподели впечатленията си.
Някои от тях в предварителен план в интервюта за Радиоцентър Силистра, взети от Ирена Маркова: „Мисля, че ще е хубав, и предния харесахме“ (момиче); „Имам положителни очаквания“ (момче); „Очакваме да е много хубав, за пръв път идваме да го гледаме…Да е много добър, включително и заради участието на Христо“ (млад мъж); „Смятам, че е добър филм, предишният беше уникален, би трябвало всеки следващ да е по-хубаво направен“ (младеж).

                                                                                                                                                                          Йордан Георгиев
В слънчевия ден навръх Цветница в Силистра започнаха снимките на най-новия силистренски филм „Сивият – ловецът на крадци“. Историята се развива в дивия североизток в град на име Силистро. На негова територия шайката на Злия Лари вилнее и краде без проблеми. В града е останал само един шериф, който се опитва да се справи с престъпността в града. Неговото прозвище е Голямата стъпка. Но колкото и да се опитва неговите сили не са достатъчни да спре крадците. В града след известно време пристига странник на име Сивият, който е известен като Ловецът на крадци (в ролята – актьорът Христо Христов). Той се заема да залови крадците в града, но на каква цена, никой не знае, накрая на филма обаче ще стане ясно. Да добавим също, че във филма ще участват и представители на Клуба на свободните мотористи. Сценарист, режисьор и оператор е Адриан Ал Жазар. Той и негов екип бе в основата на филма „Бандити под наем“, чиято премиера бе в края на миналата година. Сред имената на участниците четем: Христо Христов, Теодор Петров, Джихан Акив, Милен Велчев, Неделчо Тодоров, Николай Калчев, Звезделин Петков, Джесика Лагунова, Игор Лагунов, Илия Иванов, Аспарух Георгиев и др.

                                                                                                                                                                                               Йордан Георгиев

nightmare studio